Статистика: де на Львівщині найчастіше хворіють на коронавірус

Статистика: де не Львівщині найчастіше хворіють коронавірусом фото

Статистика: де не Львівщині найчастіше хворіють коронавірусом фото

Події
10 квiтня 2020 15:35

У Львівському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я повідомили деталі про 82 хворих на коронавірус.

Зокрема 59 хворих зі Львова, 9 – з Пустомитівського району, 8 – із Жовківського району, 3 – зі Стрийського району, по одному хворому з Перемишлянського, Дрогобицького району та Городоцького районів. У 32 випадках захворювання реєстрували у контактних осіб з хворими на Covid-19.

Троє людей, двоє зі Львова і один із Пустомитівського району, померли, ще троє видужали. За останню добу в області виявили 21 хворого на коронавірус.

Летальні випадки

69-річний чоловік. Захворів 20 березня, його госпіталізували 26 березня у Львівський обласний регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр. 4 квітня він помер, а за день результати аналізів підтвердили коронавірус.

51-річний чоловік з Пустомитівського району. Захворів 3 квітня, тоді ж його госпіталізували у Львівську клінічну лікарню на залізничному транспорті». 6 квітня він помер, а за два дні в нього підтвердили коронавірус.

58-річна жінка з Жовківського району. Захворіла 20 березня, а померла 9 квітня. Позитивний результат на Covid-19 отримали ще 3 квітня. Вона лікувалася в інфекційній лікарні Львова.

Нагадаємо, львів'ян закликають не виходити з дому на вихідних.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах