"Комендантська година": львів’ян попросили не виходити на вулицю на вихідні

Комендантська година: львів’ян попросили не виходити на вулицю на вихідні фото

Комендантська година: львів’ян попросили не виходити на вулицю на вихідні фото

Події
10 квiтня 2020 11:34

Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький закликав мешканців Львова та області у період із 13:00 суботи, 11 квітня, і до 6:00 понеділка, 13 квітня, утриматись від перебування на вулиці та в громадських місцях.

«Звертаюся до кожного мешканця Львівщини, до кожного без винятку. Прошу вас утриматися від пересування і перебування у громадських місцях на цих вихідних. З 13:00 суботи і до 6:00 понеділка. Ці обмеження вводяться для збереження нашого з вами здоровя та мінімізації поширення захворюваності серед населення. Будьте здорові і залишайтеся вдома», - сказав Козицький.

Зазначимо, що сьогодні, 10 квітня, на засіданні комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Закарпатській облдержадміністрації було ухвалено рішення про максимальне посилення карантину. Мешканцям Закарпатської області заборонили виходити на вулицю найближчими вихідними.

Окрім того, за словами міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа, комендантську годину можуть увести в Івано-Франківській, Тернопільській та Львівській областях. Сьогодні це питання мають обговорити з президентом.

Нагадаємо, в Україні станом на 9:00 п'ятниці, 10 квітня, 2203 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 69 летальних, 61 пацієнт одужав. За добу - 311 нових випадків.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах