Винесли найміцніше: вночі четверо львів'ян обікрали бар у центрі

Винесли найміцніше: вночі четверо львів'ян обікрали бар у центрі фото

Винесли найміцніше: вночі четверо львів'ян обікрали бар у центрі фото

Події
15 квiтня 2020 15:43

У ніч на 15 квітня у центрі Львова обікрали бар, що на вулиці Староєврейській. Злодії виламали двері у заклад харчування та викрали звідти понад 20 пляшок алкоголю.

Як повідомили в патрульній поліції Львівщини, близько 03:00 ночі до патрульних на вулиці Зеленій підбігла жінка з проханням про допомогу. Вона повідомила, що в закладі харчування на вулиці Староєврейській спрацювали датчики руху і камери відеоспостереження зафіксували проникнення в приміщення двох невідомих.

У центрі Львова обікрали бар, що на вулиці СтароєврейськійУ центрі Львова обікрали бар, що на вулиці Староєврейській

На вулиці Староєврейській біля виламаних дверей закладу патрульні виявили чоловіка, який плутався у словах і не зміг чітко пояснити, що він там робить. Власниця закладу впізнала невідомого з відео і зазначила, що з ним був ще лисий чоловік в чорному одязі.

Патрульні одного з екіпажів знайшли злодіїв у припаркованому автомобілі на площі Осмомисла. В салоні машини патрульні виявили 12 пляшок горілки, п’ять пляшок шампанського, три пляшки вина та дві коньяку. Найменування та кількість алкоголю збігалися з викраденим із закладу харчування на вулиці Староєврейській.

На вулиці Староєврейській обікрали барНа вулиці Староєврейській обікрали бар

Затриманим за крадіжку чотирьом чоловікам, віком 27, 31, 33 та 35-років, загрожує кримінальна відповідальність за крадіжку, поєднану з проникненням у приміщення. Усі затримані – львів'яни.

У поліції назву закладу не повідомляють. Натомість, за інформацією ZAXID.NET, йдеться про бар «Чотири чебуреки».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах