В квартирі жертв бували не раз: поліція затримала підозрюваних у подвійному вбивстві

В квартирі жертв бували не раз: поліція затримала підозрюваних у подвійному вбивстві  фото

В квартирі жертв бували не раз: поліція затримала підозрюваних у подвійному вбивстві фото

Події
15 квiтня 2020 16:20

Поліцейські затримали двох 20-річних хлопців за вбивство подружжя пенсіонерів. Тіла чоловіка та жінки виявили у квартирі житлового будинку на вулиці Моторній, що на Левандівці у Львові.

Про це VG Львів повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області.

«Оперативники встановили, що до скоєння вбивства причетні двоє чоловіків віком 20 років. Один із них, львів’янин, раніше винаймав помешкання у загиблих. На його думку, в подружжя могла бути заощаджена значна сума грошей – тому він з товаришем, мешканцем Яворівщини, заманили чоловіка та дружину в квартиру, де сталось вбивство. Вимагаючи вказати, де заховані гроші, вони нанесли потерпілим чисельні ножові поранення, від яких ті померли. Після цього зловмисники заволоділи грошима і ювелірними виробами. 14 квітня вони були затримані», - розповів заступник начальника Нацполіції Львівщини Тарас Сабанюк.

Поліцейські затримали двох 20-річних хлопців за вбивство подружжя пенсіонерів. Поліцейські затримали двох 20-річних хлопців за вбивство подружжя пенсіонерів.

Під час санкціонованих обшуків були вилучені ювелірні вироби, які вкрали з квартири, а також автомобіль BMW, яким користувались затримані.

Правоохоронці зібрали достатню кількість доказів причетності затриманих до скоєння злочинів.Правоохоронці зібрали достатню кількість доказів причетності затриманих до скоєння злочинів.

«За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за п.1.п.2. п.6. ч.2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.4 ст.187 (розбій) КК України. Санкції статей передбачають максимальне покарання - довічне позбавлення волі», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків у Львові виявлено мертвими чоловіка та жінку надійшло у поліцію 13 квітня близько 10:30. Правоохоронці встановили особи загиблих – ними виявилась подружня пара, 66-річний чоловік та його дружина віком 67 років. На їх тілах були численні ножові поранення.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах