Вибух у лікарні: з’явилися нові подробиці самогубства військового у Львові

Вибух у лікарні: з’явилися нові подробиці самогубства військового у Львові  фото

Вибух у лікарні: з’явилися нові подробиці самогубства військового у Львові фото

Події
17 квiтня 2020 10:22

Внаслідок вибуху на території 5-ї міської лікарні Львова, що на вулиці Котляревського, загинув чоловік. Трагедія сталася у середу, 15 квітня.

За попередніми даними поліції, вибухнула ручна граната. Як пише Tvoemisto.tv, чоловік, який підірвав гранату і знигув власлідок цього, був військовим АТО.

Внаслідок вибуху на території 5-ї міської лікарні Львова, що на вулиці Котляревського, загинув чоловік. Внаслідок вибуху на території 5-ї міської лікарні Львова, що на вулиці Котляревського, загинув чоловік.

Смерть констатували на місці події, до приїзду бригади швидкої допомоги. Травми були не сумісні зі життям.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, слідчо-оперативна група, а також співробітники інших служб поліції Львівщини. 

Усі обставини події та походження боєприпасу продовжують з'ясовувати.Усі обставини події та походження боєприпасу продовжують з'ясовувати.

«Правоохоронці також встановили особу загиблого, ним виявився 43-річний львів’янин. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України», - повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Львівській області.

Нагадаємо, на Сихові вибухнув Range Rover.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах