У психіатричній лікарні – пожежа: очевидці публікують фото і відео

У психіатричній лікарні – пожежа: очевидці публікують фото і відео  фото

У психіатричній лікарні – пожежа: очевидці публікують фото і відео фото

Події
17 квiтня 2020 15:37

У Львові горить одне з приміщень психіатричної лікарні. Учасники спільноти «Варта 1» публікують фото і відео з місця пожежі.

Адміністратор спільноти «Варта 1», він же депутат Львівської міськради Ігор Зінкеивч підтвердив, що пожежа сталася в одному з приміщень, що на території Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні на вулиці Кульпарківській.

«Горить приміщення ГО Львівський центр «Фенікс» допомоги ветеранам АТО», - написав він.

Як повідомили у міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, пожежа виникла в недіючому корпусі Львівської обласної психіатричної лікарні. На щастя, ніхто не постраждав. Причини займання встановлюються. 

Пожежа в одноповерховій будівлі виникла близько 15:00. Фото Ігор Зінкевич.Пожежа в одноповерховій будівлі виникла близько 15:00. Фото Ігор Зінкевич.

У Львові горить одне з приміщень психіатричної лікарні. Фото Ігор Зінкевич.У Львові горить одне з приміщень психіатричної лікарні. Фото Ігор Зінкевич.

Диму дуже багато. Очевидці пожежі на Кульпарківській публікують фото. Диму дуже багато. Очевидці пожежі на Кульпарківській публікують фото.

Нагадаємо, у ніч проти 17 квітня на Голосківському кладовищі у Львові сталася масштабна пожежа.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах