Зеленський розповів, як послаблюватимуть карантин в Україні

Зеленський розповів, як послаблюватимуть карантин в Україні  фото

Зеленський розповів, як послаблюватимуть карантин в Україні фото

Події
18 квiтня 2020 15:27

Президент Володимир Зеленський розповів про ймовірність послаблення карантину після 24 квітня, за умови, що ситуація із захворюванням на корона вірус в країні не буде суттєво погіршуватись. На його думку, обмеження, які нині діють в Україні, не є жорсткими.

Про це він сказав 17 квітня в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

 «Зараз усе залежить від людей. Якщо вони дійсно почують, що ті заходи карантину, які зараз запровадила держава – не жорсткі поки що, – якщо буде самоізоляція… Якщо люди будуть виконувати всі карантинні заходи, я впевнений, що ми зможемо нормально пройти коронавірус», – заявив Зеленський.

Також він висловив побоювання, що після Великодня в Україні відбудеться стрибок захворювання.

«У нас може бути після Великодня страшна статистика - від 2 до 10 відсотків хворих серед усього українського населення. Люди, які не самоізолюються і підуть до церкви, знаєте, що роблять? Вони ставлять перед вибором медиків, як це було в Італії... Якщо буде від 2 до 10 відсотків хворих – медики вирішуватимуть, кому жити далі», – сказав президент.

Нагадаємо, що станом на 9.00 суботи, 18 квітня, в Україні зафіксовано 5106 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. З них 133 летальні, 275 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 444 нові випадки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах