А голову ти не забув: львів'янина, який помилково заявив про викрадення свого авто, оштрафували

А голову ти не забув: львів'янина, який помилково заявив про викрадення свого авто, оштрафували фото

А голову ти не забув: львів'янина, який помилково заявив про викрадення свого авто, оштрафували фото

Події
21 квiтня 2020 09:43

У Львові патрульні склали постанову на чоловіка, який помилково заявив про викрадення свого автомобіля. Інформація про викрадення Dacia Logan з вулиці Широкої до патрульних надійшла близько 05:00. При цьому заявник розповів, що знає точне місце розташування автомобіля, оскільки встановив у ньому пошуковий маячок.

Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Львівщини.

Автомобіль рухався по трасі від Новояворівська у напрямку Львова, відтак поліцейські оперативно виїхали йому назустріч.«Не гаючи часу, поліцейські вирушили на зустріч автівці. Вони тримали зв'язок із заявником в телефонному режимі, який детально інформував про місце розташування авто. У селі Солуки патрульні виявили та зупинили транспортний засіб. У салоні перебувало четверо чоловіків, які повідомили, що орендували цей автомобіль у заявника та пред’явили відповідні документи», – розповіли у пресслужбі Патрульної поліції.

Те, що автомобіль був переданий в оренду, підтвердив і сам заявник, хоч і зазначив, що укладав договір із іншим чоловіком. Після того, як правоохоронці з'ясували всі деталі цієї ситуації, на власника Dacia Logan винесли постанову за неправдивий виклик поліції.

Додамо, що на 23-річного водія Dacia Logan склали протокол за керування у нетверезому стані (вже другий за рік), оскільки той мав ознаки сп'яніння і відмовлявся від проходження тесту, а також постанову за керування автомобілем без документів.

Нагадаємо, через підпал сухої трави у Львові сталася пожежа на стоянці. Займання виникло вчора, 20 квітня. Згоріли три автомобілі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах