Погоня і стрілянина: у Мостиськах водій BMW протаранив поліцейське авто

Протаранив і травмував копів: на Львівщині водій BMW влаштував погоню фото

Протаранив і травмував копів: на Львівщині водій BMW влаштував погоню фото

Події
21 квiтня 2020 09:53

У Мостиськах, що на Львівщині, 22-річний водій BMW на єврономерах протаранив поліцейське авто, травмувавши двох правоохоронців. Після цього чоловік влаштував погоню і продовжував втікати навіть після того, як копи прострелили колеса в його авто.

Як повідомили у пресслужбі Нацполіції Львівщини, BMW на іноземній реєстрації зупинили 20 квітня у Мостиськах близько 04:30 через порушення ПДР. Під час перевірки документів поліцейські запідозрили, що водій перебуває за кермом у нетверезому стані, відтак йому запропонували пройти перевірку. Однак, водій раптово увімкнув задню передачу, протаранив поліцейське авто, травмувавши двох правоохоронців, і почав втікати.

«Водій відмовився від тестування, увімкнув задню передачу та, протаранивши патрульний автомобіль Skoda, втік з місця події. При цьому він травмував двох поліцейських. Правоохоронці почали переслідуванння BMW, який рухався у напрямку Самбора. На неодноразові вимоги зупинитися водій не реагував, тоді поліцейські здійснили кілька пострілів з табельної зброї, пошкодивши колеса машини. Незважаючи на це, водій продовжив втечу», – йдеться у повідомленні Нацполіції.

Переслідування завершилося лише в Самборі, де назустріч втікачу виїхали групи реагування патрульної поліції. Водія затримали.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу. За непокору і наїзд на поліцейських водію загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Травмованим правоохоронцям медики надали допомогу та відпустили додому.

Нагадаємо, у Львові сталася аварія, внаслідок якої постраждала людина.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах