Кривавий Великдень: поліція затримала нападників з Дублян

Кривавий Великдень: поліція затримала нападників з Дублян фото

Кривавий Великдень: поліція затримала нападників з Дублян фото

Події
24 квiтня 2020 13:24

Напередодні, 23 квітня, близько 20:30 на вулиці Квітки Цісик у Львові поліцейські затримали двох нападників, які ще на Великдень в Дублянах вчинили бійку і поранили чоловіка ножем в спину.

Як повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області, 19 квітня близько 20.15 вулиці Довбуша у місті Дубляни невідомі зловмисники побили двох місцевих мешканців .

Постраждалими виявились чоловіки, віком 19 та 25 років. Старшого із побитих госпіталізували з діагнозом «колото-різана рана спини».

Правоохоронці встановили, що потерпілі отримали травми під час конфлікту, який переріс у бійку, під час якого один із учасників завдав іншому ножового поранення.

Слідчі відкрили кримінальне провадження (хуліганство), нападникам загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Поліцейські розшукали кривдників – це раніше неодноразово судимий 45-річний львів’янин та 25-річний мешканець Мостиського району.

Затриманий нападник. Фото: Ігор ЗінкевичЗатриманий нападник. Фото: Ігор Зінкевич

Досудове розслідування триває, вирішуються питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрання їм запобіжних заходів.

Нагадаємо, Львівська поліція затримала ще одного підозрюваного у вбивстві валютника в центрі Львова, яке сталось 22 квітня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах