Злякався патрульних: львів’янин намагався вчинити суїцид

Злякався патрульних: львів’янин намагався вчинити суїцид фото

Злякався патрульних: львів’янин намагався вчинити суїцид фото

Події
27 квiтня 2020 12:15

У Львові на вулиці Богданівській 33-річний львів’янин, помітивши патрульних, заховався в гаражі і намагався вчинити суїцид.

Як повідомили у патрульній поліції Львівщини, під час патрулювання вулиці помітили двох чоловіків, які вгледівши поліцейських миттєво завезли автомобіль Nissan в гараж. Один із чоловіків встиг заховатися там.

«Поліцейські дали вказівку вийти особі щ піднятими руками, але замість того аби її виконати, чоловік почав забарикадовувати усі входи зсередини, облив гараж паливом, завів двигун та почав вигукувати, що вчинить суїцид», — йдеться у дописі.

У Львові чоловік заховався в гаражі і намагався вчинити суїцидУ Львові чоловік заховався в гаражі і намагався вчинити суїцид

Поліцейські викликали швидку допомогу та загін ДСНС. Рятувальники розрізали грати на вікні і інспектори потрапили в приміщення і розблокували двері.

Львів'янин на задньому сидінні автомобіля був у зашморгу і без свідомості. Патрульний разом з товаришем потерпілого швидко розрізали пасок безпеки. Чоловіка передали лікарям. Вони доставили його в реанімацію.

На місце події викликали слідчих, які встановлять обставини події.

Нагадаємо, внаслідок вибуху на території 5 міської лікарні Львова, що на вулиці Котляревського, загинув чоловік.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах