Стадіон, так стадіон: у Червонограді відбулася нетрадиційна сесія

Стадіон, так стадіон: у Червонограді відбулося нетрадиційне засідання фото

Стадіон, так стадіон: у Червонограді відбулося нетрадиційне засідання фото

Події
29 квiтня 2020 14:07

Сьогодні, 29 квітня, депутати Червоноградської міськради провели засідання сесії на місцевому стадіоні «Шахтар». Локацію обрали так, щоб депутати могли дотримуватись дистанції під час карантину.

У Червонограді депутати провели засідання на стадіоніУ Червонограді депутати провели засідання на стадіоні

На засіданні, яке тривало близько 30 хвилин, розглянули три питання і одне звернення. Йшлося про співфінансування за програмою «Питна вода»; скасування єдиного податку (І-ІІ групи) на термін карантину; про виділення коштів для медиків, які працюють з людьми, що мають підозру чи інфіковані корона вірусом; про звернення очільників міст, у яких діють вугільні підприємства, щодо зустрічі із Президентом України на тему подальшого функціонування територій, де є енергетичні підприємства.

Депутати Червоноградської міськради провели засідання сесії на місцевому стадіоніДепутати Червоноградської міськради провели засідання сесії на місцевому стадіоні

На засідання прийшли близько 20 депутатів з 38. Вони всі були в масках і намагалися дотримуватися дистанції. Голосували за допомогою планшетів через електронну систему.

Нагадаємо, депутати не підтримали скорочення 180 працівників львівської мерії.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах