Хотіла нагодувати: на Львівщині собака до смерті загриз господарку

Хотіла нагодувати: на Львівщині собака до смерті загриз господарку фото

Хотіла нагодувати: на Львівщині собака до смерті загриз господарку фото

Події
29 квiтня 2020 16:21

На Львівщині собака до смерті загриз свою господарку. Пес напав на жінку в селі Залокоть, Дрогобицького району, після того, як вона дала йому їсти.

Собака у власниці з’явився, ще коли той був щеням. Під час нападу він був прив’язаний на ланцюг. 79-річна господарка давала собаці їсти і помітила, що ланцюг заплутався та вирішила його розплутати. Коли вона вже поставила миску на землю, собака на неї напав, повідомляє ZAXID.NET.

За словами сільського голови Василя Куцика, собака є великого розміру і безпородна. Вона пошматувала руки та ноги жінки.

 «Вона впала на землю, а пес її гриз. Вона кричала про допомогу, чоловік та сусіди почули крики і прибігли. Вони відтягнули її і занесли до хати. Але крові було стільки, що жінка в хаті буквально за дві хвилини померла», – розповів Василь Куцик.

Наступного дня ветеринари взяли аналізи, які підтвердили, що собака не хворий на сказ. Втім, вони все одно не можуть пояснити агресії тварини. Тварину усипляти не будуть.

Нагадаємо, трускавецькі рятувальники витягнули з озера виснаженого собаку, який застряг у болоті і не міг самостійно вибратись.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах