Скандальчик: син колишнього зятя експрезидента України привітав бабусю червоним прапором

Скандальчик: син колишнього зятя екс-президента України привітав бабусю червоним прапором  фото

Скандальчик: син колишнього зятя екс-президента України привітав бабусю червоним прапором фото

Події
02 травня 2020 10:22

Футболіст львівського футбольного клубу «Карпати» Олексій Хахльов привітав свою бабусю з днем народження, подарувавши їй прапор із зображенням Володимира Леніна і написом «Лучшему животноводу-победителю в социалистиическом соревноваании».

Про це футболіст, до речі, Чемпіон світу-2019 серед молоді, написав у «сторіс» в Instagram.

День народження бабуся святкувала  вчора, 1 травня. Старенькій виповнилося 76 років. «С Днем рождения, главный командир!», — підписав фото Олексій Хахльов.

Футболіст львівського футбольного клубу «Карпат» Олексій Хахльов привітав бабусю з днем народження, подарувавши їй прапор із зображенням Леніна. Футболіст львівського футбольного клубу «Карпат» Олексій Хахльов привітав бабусю з днем народження, подарувавши їй прапор із зображенням Леніна.

Додамо, що після обурливих коментарів Хахльов видалив світлину, але юзери, як часто буває у таких випадках, встигли зробити скріни.

У пресслужбі футбольного клубу "Карпати" назвали неприпустимим розміщення будь-яких фотографій, де гравці клубу позують на тлі чужорідної символіки.

"Олексій Хахльов, який дозволив собі негідний вчинок, був попереджений і поінформований про більш серйозні санкції в разі повторення ситуації.
Футболіст – публічна особа, не має права навіть в соціальних мережах завдавати шкоди репутації клубу. Крім того, з гравцями команд різного віку клубу буде проведено бесіди про неприпустимість таких вчинків", — йдеться в заяві клубу.

Зазначимо, що Олексій Хахльов – син бізнесмена Олексія Хахльова-старшого, колишнього зятя експрезидента України Віктора Ющенка. Віталіна Ющенко та Олексій Хахльов прожили разом 7 років. У сім’ї Ющенко-Хахльов народилося двоє дітей — син Віктор та донька Андріана.

Нагадаємо, львівська вчителька історії школи №100 Мар’яна Батюк привітала з днем народження Адольфа Гітлера. Її звільнили, проте батьки учнів вийшли на мітинг у захист вчительки. Мар’яна Батюк подала позов до суду на школу та департамент гуманітарної політики Львівської міськради, вимагаючи визнати наказ про її звільнення незаконним.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах