У Львові відкрили 25 продовольчих ринків: правила поведінки

У Львові відкрили 25 продовольчих ринків: правила поведінки  фото

У Львові відкрили 25 продовольчих ринків: правила поведінки фото

Події
04 травня 2020 08:59

У Львові відкрили продовольчі ринки. Проте, мерія наголошує, вони можуть працювати лише відповідно до чітко визначених норм та протоколу. 

Про це повідомили у Львівській міськраді.

Нині у місті Лева працюють 25 ринків. Їх роботу перевіряють мобільні групи при районних адміністраціях та працівники Держпродспоживслужби.

Вимоги до продавців

Вхід на ринок здійснюється лише в масці або респіраторі, після безконтактного температурного скринінгу. Відстань між робочими місцями продавців — не менше 3 метрів. Між продавцем та покупцем — захисні екрани з плівки чи пластику. Дезінфекція поверхонь повинна проводитися що три години, прибирання та дезінфекція приміщень — в кінці робочого дня.

Стихійна торгівля на прилеглій до ринку території заборонена!

Вимоги до покупців

Вхід відвідувачів на ринок також здійснюється лише в масці (зокрема — й саморобній) або респіраторі, після безконтактного температурного скринінгу. Максимальна кількість відвідувачів — не більш, ніж один покупець на 10 метрів квадратних площі. Наближатися ближче забороняється!

Вимоги до адміністрації ринку

Наявність державної реєстрації. На кожному вході — диспенсери з антисептиком.

«Постійне інформування відвідувачів про карантинні обмеження та профілактику COVID-19», — йдеться у повідомленні Львівської міськради.

Контроль за дотриманням вимог та оперативне усунення порушень — за адміністрацією ринку.

У Львові відкрили 25 продовольчих ринків: правила поведінки.У Львові відкрили 25 продовольчих ринків: правила поведінки.

Нагадаємо, повна відміна карантину без запровадження обґрунтованих профілактичних заходів призведе до 120-140 тисяч смертей до кінця вже цього року. Такий прогноз отримало Міністерство охорони здоров'я від Київської школи економіки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах