На гарячому: львівські копи затримали 19-річного закладчика наркотиків

На гарячому: львівські копи затримали 19-річного закладчика наркотиків фото

На гарячому: львівські копи затримали 19-річного закладчика наркотиків фото

Події
04 травня 2020 13:09

У неділю, 3 травня, у Стрийському парку у Львові правоохоронці затримали 19-річного закладчика наркотиків.

Як повідомили у поліції Львівщини, близько 16:20 патрульні помітили у парку хлопця, який поводився підозріло. Коли він побачив поліцейських, намагався втекти.

У Стрийському парку у Львові правоохоронці затримали 19-річного закладчика наркотиківУ Стрийському парку у Львові правоохоронці затримали 19-річного закладчика наркотиків

«Під час поверхневого огляду в нього було вилучено 19 згортків з речовиною, схожою на психотропну. На території парку правоохоронці виявили 16 закладок, а під час проведення першочергових слідчих дій – ще 110 фасованих пакетиківі з речовиною, схожою на психотропну. Усе вилучене скерували на експертне дослідження», – повідомили у поліції Львівщини.

Поліцейські встановили, що закладчиком виявився 19-річний мешканець Львівщини. Він розповсюджував психотропні речовини за допомогою Інтернету.

У Львові правоохоронці затримали закладчика наркотиківУ Львові правоохоронці затримали закладчика наркотиків

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Хлопцю загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Нагадаємо, львівські патрульні випадково зловили «закладчика». У 27-річного львів’янина вилучили 42 згортки з канабісом.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах