Вбивство підлітків на Львівщині: третім підозрюваним виявився 17-річний львів'янин

Вбивство підлітків на Львівщині: третім підозрюваним виявився 17-річний львів'янин фото

Вбивство підлітків на Львівщині: третім підозрюваним виявився 17-річний львів'янин фото

Події
05 травня 2020 13:11

Поліцейські знайшли третього співучасника спланованого вбивства двох неповнолітніх у Золочівському районі. Ним виявився 17-річний львів’янин.

Слідчі встановили, що неповнолітніх вбили двоє мешканців міста Золочів віком 18 та 19 років та їхній 17-річний спільник зі Львова. Його співучасть викрили оперативники карного розшуку, відділу детективів та управління протидії наркозлочинності. 

Поліцейські знайшли третього ймовірного співучасника спланованого подвійного вбивства у Золочівському районіПоліцейські знайшли третього ймовірного співучасника спланованого подвійного вбивства у Золочівському районі

Зловмисники спланували вбивство – вибрали місце у лісі неподалік села Підбірці Золочівського району, викопали яму, приготували знаряддя скоєння злочину та легкозаймисту рідину для спалювання тіл. 15 березня вони заманили юнака та дівчину у ліс, забили їх битою до смерті, тіла скинули у яму, підпалили та закопали.

Двох мешканців Золочева поліцейські затримали 31 березня. 5 травня слідчі повідомили про підозру в умисному вбивстві третьому співучаснику. Найближчим часом йому оберуть запобіжний захід. Максимальне покарання – довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, пару оголошених у розшук підлітків із Золочева – 15-річної Анастасії Гетьман і 17-річного Юрія Дацківа знайшли жорстоко вбитими.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах