Не розгубився: радехівський хлопець інсценував власне викрадення, аби не платити борги

Не розгубився: радехівський хлопець інсценував власне викрадення, аби не платити борги фото

Не розгубився: радехівський хлопець інсценував власне викрадення, аби не платити борги фото

Події
06 травня 2020 12:40

Сьогодні, 6 травня, на Львівщині поліцейські склали адмінпротокол за неправдиве повідомлення про викрадення людини.

Як повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області, 35-річний радехівчанин повідомив правоохоронців про викрадення його 22-річного племінника.

За словами самого ж потерпілого, 5 травня на вулиці до нього під’їхало авто, у якому сиділо кілька невідомих чоловіків. Вони силоміць посадили його в салон та повезли у невідомому напрямку. Що було далі хлопець не пам’ятає – лише на наступний день його привезли на околицю села та відпустили зі зв’язаними руками.

Проте під час проведення оперативних заходів правоохоронці не встановили жодного факту, який би підтвердив історію 22-річного радехівчанина. Тож хлопець зізнався, що вигадав власне викрадення, щоби уникнути виплати боргових зобов’язань, які він має перед різними кредитними установами та громадянами.

На чоловіка, який повідомив про викрадення, поліцейські склали адмінпротокол - завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. Його загрожує штраф від 3 до 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, у Львові оштрафували 55-річну жінку, яка в нетверезому стані двічі за вечір викликала поліцію на вбивства. В обох випадках трупів не знайшли.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах