Отримай відповідь: коли у Львові відновлять роботу поліклінік

Отримай відповідь: коли у Львові відновлять роботу поліклінік фото

Отримай відповідь: коли у Львові відновлять роботу поліклінік фото

Події
06 травня 2020 16:59

Вже з наступного тижня в поліклінічних відділеннях Львова планують розширити спектр надання допомоги, а саме – відновлять консультативну допомогу, планові фізіотерапевтичні процедури та лабораторні дослідження.

Про це повідомив керівник управління охорони здоров’я Львівської міськради Володимир Зуб.

«Усе це, відповідно, з дотриманням певних умов, які сьогодні прописуються і будуть затверджені наказом управління охорони здоров’я», – пояснив  Володимир Зуб.

Проте в стаціонарах наразі й надалі діятимуть деякі обмеження. Проте якщо стрімкого збільшення кількості хворих не буде, то стаціонари можуть запрацювати з 22 травня.

«Будемо спостерігати за динамікою виявлення хворих на коронавірусну інфекцію. Статистика останні днів хвилеподібна — то 8 чи 14 нових виявлених випадків, то пікові виявлення 34-35 нових хворих. От за минулу добу 39 нових позитивних результатів ПЛР. Вони зі всієї області і міста Львова, але це найвища кількість за одну добу. Тому ми будемо дивитись за ситуацією», – розповів головний медик Львова.

Нагадаємо, головний медик Львова пояснив рекордну кількість хворих на коронавірус. За його словами, на зростання кількості інфікованих вплинуло два фактори: на Львівщині почали проводити більшу кількість тестів, а також мешканці тепер частіше виходять на вулицю, що теж сприяє поширенню захворювання.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах