Вбив і втік: на Львівщині чоловік застрелив сусіда з саморобної зброї

Вбив і втік: на Львівщині чоловік застрелив сусіда з саморобної зброї фото

Вбив і втік: на Львівщині чоловік застрелив сусіда з саморобної зброї фото

Події
12 травня 2020 13:09

Напередодні, 11 травня, в одному з сіл Львівщини сталось вбивство – в Миколаївському районі чоловік застрелив свого сусіда з саморобної зброї та втік.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

В будинку за вказаною адресою правоохоронці виявили тіло 60-річного місцевого мешканця з вогнепальним пораненням голови.

«Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до скоєння вбивства причетний 42-річний односельчанин загиблого. Ввечері він зайшов до сусіда у будинок, вистрелив у господаря з саморобної вогнепальної зброї, після чого втік з місця події», - йдеться у повідомленні поліції.

Саморобна зброя. Фото поліціїСаморобна зброя. Фото поліції

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 КПК України та вилучили у нього знаряддя вбивства. Вирішують питання щодо повідомлення затриманому про підозру у скоєнні злочину та обрання йому запобіжного заходу. Максимальне покарання, яке загрожує чоловіку – від 7 до 15 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 1 травня, на території автомийки в  Шевченківському районі Львова іноземець побив працівницю та  завдав їй ножових поранень, після чого втік з місця інциденту.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах