Наведе лад у столиці: Оксана Кошак переїжджає до Києва

Наведе лад у столиці: Оксана Кошак переїжджає до Києва  фото

Наведе лад у столиці: Оксана Кошак переїжджає до Києва фото

Події
12 травня 2020 16:27

Директорка  львівського комунального підприємства «Лев» Оксана Кошак очолить аналогічну установу в Києві. Сьогодні, 12 травня, міський голова Львова Андрій Садовий подякував їй від імені громади міста за пророблену роботу та привітав нового виконувача обов’язків директора підприємства Андрія Пінчука.

«На сьогоднішній день наше ЛКП «Лев» є не лише лідером в Україні, а й в Європі. До нас приїжджають переймати досвід. Пані Оксана, як радник міського голови Львова, отримує новий виклик. Вона їде працювати в Київ і буде опікуватись там подібним напрямком. Поводження з нашими домашніми улюбленцями має бути ідеальним у всій країні, як ми зробили це у нас. Пан Андрій переймає цю естафету у Львові", — зазначив Андрій Садовий.

За словами Оксани Кошак, нині її основною метою є налагодження роботи у Києві, аби люди не викидали тварин.

Міський голова Львова Андрій Садовий подякував директорці ЛКП "Лев" Окані Кошак за титанічну працю. Фото Львівська міськрада.Міський голова Львова Андрій Садовий подякував директорці ЛКП "Лев" Окані Кошак за титанічну працю. Фото Львівська міськрада.

Андрія Пінчука призначено виконувачем обов’язків директора підприємства "Лев". Фото Львівська міськрада.Андрія Пінчука призначено виконувачем обов’язків директора підприємства "Лев". Фото Львівська міськрада.

Додамо, що під керівництвом Оксани Кошак команда «Лев» реалізувала низку важливих проєктів, спрямованих на зменшення кількості безпритульних собак та котів на львівських вулицях. Так, за останні 3,5 роки близько 3000 безпритульних тварин знайшли свій дім. За ініціативи Кошак, у Львові у 2016 році розпочала роботу Перша комунальна ветеринарна клініка ЛКП «Лев». У 2019 році відкрили перший на Західній Україні банк крові для тварин. Цього ж року в місті провели перший у світі підрахунок вуличних котів. Розроблено майже сотню локацій для вигулу чотирилапих — їх тренування, прогулянкові маршрути, вигульні та тренувально-вигульні майданчики. Розроблено проєкт облаштування території під міське кладовище тварин, встановлено крематор для спалювання трупів тварин.

Нагадаємо, що Львівське комунальне підприємство «Лев» — це ветеринарно-стерилізаційний центр для тварин у Львові. На базі підприємства діє Перша комунальна ветеринарна клініка (ПКВК) для безпритульних та домашніх тварин, а також стерилізаційний центр для безпритульних тварин та Центр адопції (всиновлення) чотирилапих. Графік роботи ЛКП «Лев»: щодня без вихідних з 8:00 до 20:00. Перша комунальна ветеринарна клініка працює цілодобово. Адреса: Львів, вул. Промислова, 56. Контакти: lkplev@gmail.com; (032) 252−30−41; (068) 535−45−45.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах