Оце так сюрприз: під асфальтом на Хмельницького натрапили на несподівану знахідку

Оце так сюрприз: під асфальтом на Хмельницького натрапили на несподівану знахідку  фото

Оце так сюрприз: під асфальтом на Хмельницького натрапили на несподівану знахідку фото

Події
13 травня 2020 11:07

Під час демонтажу дорожнього покриття на вулиці Богдана Хмельницького у Львові натрапили на несподівану знахідку. Роботи стартували 8 травня і відбувають на ділянці від вулиці Промислова (Опришківська) до вулиці Механічна.

Про це повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За її словами, демонтовуючи дорожнє покриття, підрядна організація ТзОВ «Онур», виявила під ним бруківку. Нині її обліковують, а опісля вивезуть на зберігання на очисні споруди.

Львів подивились, себе показали: на Богдана Хмельницького помітили пару кабанів

Під асфальтом на Хмельницького натрапили на несподівану знахідку.Під асфальтом на Хмельницького натрапили на несподівану знахідку.

«Коли районній адміністрації, чи львівському комунальному підприємству «Львівавтодор» буде необхідна бруківка для проведення ремонтних робіт, то її видадуть згідно з рішенням виконавчого комітету чи ухвалою сесії. Отож, маємо напрацьований механізм зберігання бруківки, щоб нічого не пропало і не використовувалося нераціонально. Тобто все облікується і потім видається лише за умови відповідних рішень", — розповіла Ірина Маруняк.

Нагадаємо, загальна вартість виконання робіт на Хмельницького — 175,4 мільйона гривень.

На час ремонту вул. Б. Хмельницького, на ділянці від вул. Промислова (Опришківська) до вул. Механічної, автобуси маршруту № 20 до завершення ремонтних робіт, курсуватимуть за тимчасово зміненою схемою. Натомість на час проведення вищевказаних ремонтних робіт міський автобусний маршрут № 25 буде закорочено до АС-2.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах