Потерпиш: львівські поліклініки відтермінували відновлення роботи

Потерпиш: львівські поліклініки відтермінували відновлення роботи фото

Потерпиш: львівські поліклініки відтермінували відновлення роботи фото

Події
13 травня 2020 18:05

Цього тижня у Львові не будуть відновлювати звичайний режим роботи поліклінік. У відділеннях поліклінік мали розширити спектр надання послуг: консультативну допомогу, планові фізіотерапевтичні процедури та лабораторні дослідження.

Як повідомив керівник управління охорони здоров’я Львівської міськради Володимир Зуб, під час засідання 12 травня міського штабу з протидії коронавірусу вирішили продовжити обмеження планових заходів у поліклініках. Таке рішення ухвалили через тенденцію до зростання кількості інфікованих, повідомляє Tvoemisto.tv.

«Зараз у поліклініках надають допомогу при гострих травмах, коли потрібна невідкладна допомога, або ж при загостренні хронічних проблем. Працюють, перш за все, сімейні лікарі, які орієнтовані на коронавірусну інфекцію, на виявлення пневмонії, підозр, аби надалі лікувати амбулаторно чи скеровувати пацієнтів в стаціонар. Також сімейні лікарі працюють із контактними особами. Вузькі спеціалісти ж консультують за скеруванням сімейного лікаря, де треба надати допомогу», – розповів Володимир Зуб.

За його словами, є обмеження у планових, профілактичних оглядах, вагітним проводять супровід дистанційно, у разі необхідності вони приходять в жіночу консультацію.

Питання про роботу в поліклініках знову розглядатимуть на наступному засіданні штабу, знову ж таки зважаючи на ситуацію з хворими на коронавірусну інфекцію.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах