Послаблення: що відкривають у Львові 18 травня

Послаблення: що відкривають у Львові 18 травня. Фото lviv.travel.

Послаблення: що відкривають у Львові 18 травня. Фото lviv.travel.

Події
18 травня 2020 09:21

Відсьогодні, 18 травня, у Львові знову послаблюють карантин. Так, поліклініки можуть приймати хворих для амбулаторного лікування, а ТРЦ – відкрити магазини одягу та взуття. Щоправда, усе це за умови дотримання протиепідемічних заходів. 

Про це повідомили у Львівській міськраді.

Магазини одягу і взуття мають працювати зачіткими правилами. Зокрема, працівникам до і під час роботи повинні вимірювати температуру і записувати інформацію у спеціальний журнал. Увесь персонал, як і відвідувачі, має бути у засобах індивідуального захисту – масках та одноразових рукавичках. Маски продавці повинні міняти кожні дві години або частіше, якщо вона зволожилась.

Вибирати та приміряти одяг покупці мають у рукавичках, а працівники магазину повинні після кожного клієнта продезінфікувати примірочну.

Покупцям на вході до магазину також вимірюватимуть температуру. Якщо вона буде вищою за 37,5 градусів, то людину в магазин не пустять і порадять звернутись до сімейного лікаря.

Також між покупцями на вході та біля каси має бути дистанція у 1,5 метра, а загалом у магазині може перебувати не більше одного клієнта на 10 метрів торгової площі.

Додамо, що станом на 08:00 18 травня у Львові та області підтвердили 1066 випадків інфікування коронавірусом, з них 47 — за попередню добу. Це найбільша кількість хворих, виявлена в Україні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах