Де був: львів’янина, якого два тижні розшукували поліцейські й кінологи, знайшли

Львів’янина, якого два тижні розшукували поліцейські й кінологи, знайшли. Фото lviv.depo.ua.

Львів’янина, якого два тижні розшукували поліцейські й кінологи, знайшли. Фото lviv.depo.ua.

Події
18 травня 2020 11:08

Львівські патрульні знайшли чоловіка, якого вже декілька днів розшукували родичі. Повідомлення про те, що на території дачного кооперативу в Шевченківському районі перебуває невідома особа похилого віку, надійшло копам під час патрулювання.

Про це повідомили у Патрульній поліції у Львівській області.

Прибувши на місце події, патрульні обстежуючи територію та виявили 70-річного львів’янина, який лежав на землі під ковдрою.

Львів’янина, якого два тижні розшукували поліцейські й кінологи, знайшли. Фото Патрульна поліція Львівщини.Львів’янина, якого два тижні розшукували поліцейські й кінологи, знайшли. Фото Патрульна поліція Львівщини.

«Чоловік був дезорієнтований тому пояснити, що тут робить і де перебуває, він не зміг. Біля нього інспектори знайшли пенсійне посвідчення. Звіривши його з базами МВС, їм вдалось з’ясувати, що чоловік перебуває в активному розшуку Галицьким відділом поліції, як безвісти відсутній ще з 1 травня. Поліцейські викликали швидку медичну допомогу, яка оглянувши дідуся повідомила, що з ним все гаразд і госпіталізації він не потребує», - йдеться у повідомленні.

Розшукуваного доставили до Галицького відділу поліції, де передали його рідним. Син пенсіонера подякував правоохоронцям. 

Нагадаємо, у  Львові розшукують породіллю, яка 6 квітня залишила новонароджену дитину і втекла з перинатального центру.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах