Порушили правила: керівника одного з львівських ринків оштрафували

Керівника львівського ринку на Зубрівській оштрафували через порушення карантину. Фото: ЛМР

Керівника львівського ринку на Зубрівській оштрафували через порушення карантину. Фото: ЛМР

Події
20 травня 2020 11:26

Керівника львівського ринку «Соціальний галицький ярмарок» на вулиці Зубрівській оштрафували через порушення правил карантину. Йому доведеться заплатити 17 тисяч гривень за продаж продуктів без поліетиленового упакування.

За інформацією ZAXID.NET, в постанові Сихівського райсуду йдеться про те, що директор цього ринку Володимир Путас порушив правила карантину, які затвердила міська комісія ТЕБ і НС у Львові. Продукти, які продавались на ринку, не були закриті поліетиленом чи пластиком, а продавались з ящиків. 4 квітня поліція зафіксувала факт порушення, а 8 травня суд розглянув цю справу.

Як пояснив Володмир Путас, продукти, які не були захищені поліетиленом, планувались до утилізації. Втім на фото з місця події було видно, що овочі розфасовані у різні ящики з цінниками, що свідчило про їхню реалізацію.

Суд визнав Володимира Путаса винним у недотриманні карантину і виніс на нього 17 тияч гривень штрафу.

Нагадаємо, у Львові відкрили продовольчі ринки та зобов'язали їх дотримуватися чітко визначених норм та протоколу. Водночас у квітні суд оштрафував директорку одного з ринків у центрі міста.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах