Горілка замість антисептиків: у центрі Львова вирує нічне життя

У центрі Львова вирує нічне життя. Фото: ednist.info (умовне)

У центрі Львова вирує нічне життя. Фото: ednist.info (умовне)

Події
21 травня 2020 10:07

Попри карантинні обмеження, щоночі у центрі Львова вирує нічне життя, яке не обходиться без розпивання алкогольних напоїв посеред вулиць.

Про це повідомив адміністратор «Гарячої лінії міста Львова».

Горілка замість антисептиків: у центрі Львова вирує нічне життя. Скріншот із відео.Горілка замість антисептиків: у центрі Львова вирує нічне життя. Скріншот із відео.

На відео видно, як молоді люди в темну пору доби масово розпивають алкогольні напої біля фонтану на площі Ринок у Львові. Звісно ж, жодних захисних масок, антисептиків чи навіть дотримання дистанції немає. Більше того, розпиття спиртних напоїв у громадських місцях заборонене.

«Щовечора, особливо після 22:00, Управління безпеки міста надає інформацію щодо розпиття спиртних напоїв у громадських місцях до патрульної поліції. Поліція реагує - прибуває на повідомлення, робить зауваження особам та складає протоколи», - йдеться в повідомленні адміністратора.

Нагадаємо, у ніч на 19 травня у Львові на вулиці Володимира Великого, 57 у дворі будинку відбувся конфлікт між правоохоронцями та місцевими мешканцями.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах