Масштабна ДТП на Львівщині: четверо людей загинули, ще четверо — в лікарні

На Львівщині в аварії загинули четверо людей, ще четверо — у лікарні. Фото: Варта1

На Львівщині в аварії загинули четверо людей, ще четверо — у лікарні. Фото: Варта1

Події
24 травня 2020 18:31

У неділю, 24 травня, близько 11:30, у селі Тухолька, що в Сколівському районі Львівщини, в аварії загинули четверо людей, ще четверо — у лікарні.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області,  50-річний водій вантажівки  «MAN» не врахував дорожньої  обстановки, не вибрав безпечної  швидкості та зіткнувся з мікроавтобусом «Mercedes-Benz», який рухався по зустрічній смузі.

На місці аварії від отриманих травм загинув 47-річний водій та троє пасажирів  мікроавтобуса. Ще чотирьох  пасажирів  «Mercedes»  доставили до лікарні з тілесними ушкодженнями.  Їх діагнози уточнюються. 

У ДТП на Львівщині четверо людей загинули, ще четверо — у лікарні. Фото: Варта1У ДТП на Львівщині четверо людей загинули, ще четверо — у лікарні. Фото: Варта1

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

На Львівщині сталася смертельна ДТП. Фото: Варта1На Львівщині сталася смертельна ДТП. Фото: Варта1

Нагадаємо, в ніч на неділю, 24 травня, у Львові на вулиці Личаківській зіткнулися два автомобілі: Mercedes та Opel.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах