За добу на Львівщині від CОVID-19 померла рекордна кількість людей

Фото: Роман Балук.

Фото: Роман Балук.

Події
25 травня 2020 15:09

На Львівщині зафіксували ще дві смерті, спричинені ускладненнями від COVID-19. Померли дві жінки. Позитивний результат однієї з них, який підтвердив коронавірус, надійшов посмертно.

Про це повідомили на офіційному Телеграм-каналі Львівської міськради «Львів VS коронавірус».

«Жінка, 1967 року народження, померла сьогодні. Була в реанімації обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи. Позитивний результат на коронавірус отримали 23 травня. Серед супутніх захворювань - легенево-серцева недостатність, ішемічна хвороба серця, кардіосклероз, жировий гепатоз печінки», - йдеться у повідомленні.

Друга жінка, 1927 року народження, також була в реанімації обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи. Позитивний результат, який підтвердив коронавірус, надійшов посмертно.

«Серед супутніх захворювань - ішемічна хвороба серця, хронічний бронхіт, двобічний гідроторакс, гідроперикард», - додали у міськраді.

Нагадаємо, сьогодні вночі від COVID-19 у Львові померла 91-річна жінка. А зранку в обласній інфекційній лікарні від коронавірусу померла 64-річна львів’янка. З початку пандемії на Львівщині загалом зареєстровано 40 смертей.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах