Зачинився і погрожував ножем: львів'янка натрапила на злодія у власній квартирі

У Львові чоловік закрився в чужій квартирі і погрожував власниці ножем. Фото: pexels.com

У Львові чоловік закрився в чужій квартирі і погрожував власниці ножем. Фото: pexels.com

Події
25 травня 2020 15:42

У Львові на вулиці Манастирського чоловік закрився у чужій квартирі і погрожував власниці ножем.

Вчора, 24 травня, 34-річна жінка викликала патрульних, і розповіла, що не змогла відкрити двері квартири та зрозуміла що в середині хтось є. Згодом, вона почула крики невідомого чоловіка з погрозами. Патрульним вона пред’явила документи, які підтверджували право на проживання у цій квартирі.

У Львові на вулиці Манастирського чоловік закрився у чужій квартирі і погрожував власниці ножем. Фото: патрульна поліція ЛьвівщиниУ Львові на вулиці Манастирського чоловік закрився у чужій квартирі і погрожував власниці ножем. Фото: патрульна поліція Львівщини

Інспектори розпочали переговори з невідомим, який перебував за зачиненими дверима. Під час спілкування він поводив себе агресивно, погрожував фізичною розправою, повідомив, що має ніж і нікому двері не відкриє.

Після тривалих переговорів чоловік все ж відчинив двері. Патрульні потрапивши в помешкання, наказали йому відійти на визначену ними відстань з піднятими руками. Чоловік проігнорував законну вимогу та спробував чинити опір. Патрульні негайно затримали його.

Ним виявився 52-річний мешканць Жидачівського району, який перебуваючи в неадекватному стані, не зміг пояснити, як потрапив у квартиру та з якою метою.

Нагадаємо, правоохоронці Львівщини викрили злочинну групу, яка причетна до розбою та крадіжок.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах