Готуй купальник: названа дата відкриття басейнів у Львові

Названа дата відкриття басейнів у Львові. Фото: 032.ua.

Названа дата відкриття басейнів у Львові. Фото: 032.ua.

Події
26 травня 2020 11:52

Міністерство охорони здоров’я анонсувало відкриття басейнів з 1 червня. Про це повідомив головний державний санітарний лікар України, заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко на брифінгу вранці у вівторок, 26 травня.

За його словами, на третьому етапі карантину, який, за сприятливої епідемічної ситуації з коронавірусом стартує в Україні з 1 червня, відновлять роботу не лише спортзали, як про це повідомлялося раніше, але й басейни, про відкриття яких дотепер не згадувалося.

«Щодо басейнів і спортзалів – сьогодні-завтра на сайті МОЗ ми розмістимо рекомендації щодо забезпечення протиепідемічних норм. Басейни ми раніше не розглядали на третьому етапі виходу [з карантину], але нові дані, які з'явилися сьогодні, щодо поширення коронавірусу через водний шлях передачі, зокрема, у воді, що підлягає постійній дезінфекції, дозволяють нам почати їх роботу », – сказав Віктор Ляшко.

Нагадаємо, третій етап послаблення карантину стартує 1 червня. У його рамках, окрім відновлення роботи фітнес-центрів, відновлять також залізничне сполучення.

Додамо, що у Львові запланували будівництво шести басейнів. Нові місця для плавання львів’ян планують створити у різних районах міста. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах