Масове зіткнення біля Львова: четверо – у лікарні

У вівторок, 26 травня, на трасі «Львів-Тернопіль» сталася потрійна ДТП. Фото: Поліція Львівщини.

У вівторок, 26 травня, на трасі «Львів-Тернопіль» сталася потрійна ДТП. Фото: Поліція Львівщини.

Події
27 травня 2020 08:59

У вівторок, 26 травня, на трасі «Львів-Тернопіль» сталася потрійна ДТП. Внаслідок аварії два автомобілі злетіли з дороги в кювет. Постраждали четверо людей.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Аварія сталася близько 13:30 неподалік села Підгірне у Пустомитівському районі. Зіткнулись автомобілі Mitsubishi Lancer, Ford Sierra та Volkswagen Bora.

На трасі «Львів-Тернопіль» сталася потрійна ДТП. Фото: Поліція Львівщини.На трасі «Львів-Тернопіль» сталася потрійна ДТП. Фото: Поліція Львівщини.

Аварія сталася близько 13:30 неподалік села Підгірне у Пустомитівському районі. Фото: Поліція Львівщини.Аварія сталася близько 13:30 неподалік села Підгірне у Пустомитівському районі. Фото: Поліція Львівщини.

«З тілесними ушкодженнями у лікарню доставлено водіїв Ford Sierra та Volkswagen Bora, а також двох їх пасажирів. Поліцейські уточнюють дані про учасників ДТП та діагнози травмованих», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 21-річна львів’янка, не впоравшись із керуванням автомобіля Nissan Juke, протаранила огорожу та зіткнулася з бетонною електроопорою. Від сили удару стовп похилився. Аварія сталася на Сихові.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах