Масова бійка у Львові: фото і чому виник конфлікт

Масова бійка у Львові: фото і чому виник конфлікт. Фото: Варта 1.

Масова бійка у Львові: фото і чому виник конфлікт. Фото: Варта 1.

Події
28 травня 2020 10:19

У Залізничному районі Львова сталася масова бійка. Неприємний інцидент, який зібрав натовп глядачів відбувся увечері, 27 травня.

Про це повідомили у спільноті «Варта 1».

Масова бійка у Залізничному районі: чому виник конфлікт. Фото: Варта 1.Масова бійка у Залізничному районі: чому виник конфлікт. Фото: Варта 1.

За попередньою версією, на вулиці Виговського у Львові невідомі зірвали з дівчини ланцюжок. Інші хлопці стали на її захист. З порадами «підтягнулися» і небайдужі до бійок перехожі. Зібрався чималий натовп.

«По Вул. Виговського 45а, затримали трьох хлопців за підозрою крадіжки ланцюжка. Також свідки кажуть що відбулася групова бійка ( 16 на 4) трьох затримали», - йдеться у повідомленні.

Через масову бійку у Львові затримали трьох хлопців. Фото: Варта 1.Через масову бійку у Львові затримали трьох хлопців. Фото: Варта 1.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Львівськійобласті, 27 травня близько 21.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на території парку, розташованого на вулиці Виговського у Львові, відбувається конфлікт за участі більше ніж десяти осіб. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група Залізничного відділу поліції, спецпризначенці, патрульні поліцейські, а також співробітники інших служб та підрозділів поліції Львівщини.

Внаслідок масової бійки на Виговського двоє чоловіків звернулись у поліцію із заявами про спричинення їм тілесних ушкоджень. Фото: Варта 1.Внаслідок масової бійки на Виговського двоє чоловіків звернулись у поліцію із заявами про спричинення їм тілесних ушкоджень. Фото: Варта 1.

«Поліцейські доставили учасників конфлікту в Залізничний відділ поліції, де встановили їх особи. Також встановлено, що учасниками події були дві групи чоловіків – старші віком 28-33 роки та молодші віком 16-17 років. Двоє з них написали заяви про спричинені їм під час конфлікту тілесні ушкодження», – йдеться у повідомленні.

Слідчі відкрили два кримінальних провадження за ч.1 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Нагадаємо, що поліцейські розшукують особливо небезпечного зловмисника – 56-річного Віктора Тура.  Чоловіка підозрюють у вбивстві 22-річної дівчини та вогнепальному пораненні 41-річного чоловіка. Трагедія сталася у місті Пустомити ще 1 березня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах