Не вір адвокатам: наївна львів’янка залишилася без 160 тисяч гривень

Не вір адвокатам: наївна львів’янка залишилася без 160 тисяч гривень. Фото: unsplash.com (умовне)

Не вір адвокатам: наївна львів’янка залишилася без 160 тисяч гривень. Фото: unsplash.com (умовне)

Суспільство
28 травня 2020 09:33

Львів’янка потрапила на гачок «адвоката» і позбулася 160 тисяч гривень. Сталося це того злощасного дня, коли їй зателефонував ніби то правозахисник її співмешканця і, як кажуть, навішав лапші.

Про це повідомили у Прокуратурі Львівської області.

Як виявилося, один із ув’язнених Львівської установи виконання покарань №19 у вільний час не придумав собі ліпшого заняття, як «розводити» на гроші наївних панянок.

Повідомляється, що 40-річний псевдо-захисник чинив на жінку психологічний тиск постійними дзвінками та, зрештою, ввівши в оману, видурив 161 тисячу гривень.

«Ці кошти засуджений перераховував іншим особам, які використовували їх на власні потреби. На цей час обвинувальний акт з кваліфікацією ч.ч.1,2 ст.190 (шахрайство) КК України скеровано для розгляду по суті до Галицького районного суду м. Львова. Судовий розгляд триває», - йдеться у повідомленні.

Додамо, що "адвокату" загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.

Нагадаємо, поліцейські Львівщини розшукують особливо небезпечного зловмисника – 56-річного Віктора Тура.  Чоловіка підозрюють у вбивстві 22-річної дівчини та вогнепальному пораненні 41-річного чоловіка. Трагедія сталася у місті Пустомити ще 1 березня.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах