Фото: на Львівщині затримали чоловіка з гранатою та наркотиками

На Львівщині затримали чоловіка з гранатою та наркотиками. Фото поліції

На Львівщині затримали чоловіка з гранатою та наркотиками. Фото поліції

Події
28 травня 2020 16:42

Сьогодні, 28 травня, на вулиці Помаранчевої Революції в Самборі, що на Львівщині, поліцейські затримали чоловіка з гранатою та наркотиками.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, правоохоронцям про підозрілого чоловіка розповів перехожий.

На місці поліцейські встановили особу чоловіка – ним виявився неодноразово судимий житель Самбора. У нього вилучили корпус гранати РГД-5 та запал до неї.

Крім того, при поверхневому огляді правоохоронці також виявили у чоловіка згорток з наркотичним засобом – марихуаною. Згорток вилючили та разом із гранатою направили на експертне дослідження.

На Львівщині затримали чоловіка з гранатою та наркотиками.На Львівщині затримали чоловіка з гранатою та наркотиками.

Правоохоронці відкрили два кримінальних провадження: за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами та за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Мешканцю Самбора загрожує до 7 років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, у Залізничному районі Львова сталася масова бійка. Неприємний інцидент, який зібрав натовп глядачів відбувся увечері, 27 травня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах