Пограли: у футбольному клубі «Карпати» — спалах коронавірусу

У кількох футболістів «Карпат» виявили коронавірус. Фото: footboom.com (умовне).

У кількох футболістів «Карпат» виявили коронавірус. Фото: footboom.com (умовне).

Події
30 травня 2020 14:38

У кількох гравців і членів персоналу львівського футбольного клубу “Карпати» виявили коронавірус. У клубі запевняють, що симптоми захворювання у них відсутні. Всі інфіковані одразу ж були переведені на режим самоізоляції. 

Про це повідомили на офіційному сайті ФК «Карпати».

«Футбольний клуб «Карпати» запевняє, що надасть усю необхідну допомогу членам команди та працівникам клубу заради непоширення COVID-19. У понеділок карпатівці пройдуть ще одне тестування», — йдеться в повідомленні клубу.

Зазначимо, що у неділю, 31 травня, «Карпати» мали провести матч проти «Маріуполя». Однак його проведення за таких умов є неможливим. При цьому «Маріуполь» вже був в дорозі, адже команда вирушила до міста Лева автобусом ще 29 травня.

На сайті УПЛ заявили, що матч у неділю, 31 травня, не відбудеться. «Незабаром буде ухвалене рішення щодо подальшої долі матчу «Карпати» — «Маріуполь», — відзначили на сайті УПЛ.

Нагадаємо, що станом на 10.00 суботи, 30 травня, у Львові та в області зафіксовано 1619 підтверджених випадки інфікування коронавірусом. З них 53 – летальні. На щастя, 379 людей одужало.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах