П’яна жінка – біда на трасі: у Жовкві мотоциклістка розтрощила бус

У Жовкві п’яна жінка на мотоциклі врізалася в бус. Фото: Варта 1.

У Жовкві п’яна жінка на мотоциклі врізалася в бус. Фото: Варта 1.

Події
04 червня 2020 17:10

У Жовкві п’яна жінка на мотоциклі врізалася в бус. Удар був настільки потужним, що переднє колесо її "залізного коня" відлетіло. На щастя, водійка відбулася лише переляком. Водій автомобіля також не постраждав.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

За словами правоохоронців, п’яна ДТП сталася зранку на вулиці  4 травня. Поліцейські отримали виклик про аварію близько 9.00.

П’яна жінка – біда на трасі: у Жовкві мотоциклістка розтрощила бус. Фото: Варта 1. П’яна жінка – біда на трасі: у Жовкві мотоциклістка розтрощила бус. Фото: Варта 1.

Перебуваючи у нетверезому стані, мотоциклістка не впоралась із керуванням, виїхала на зустрічну смугу та зіткнулась з автомобілем Mercedes-Benz. Фото: Варта 1.Перебуваючи у нетверезому стані, мотоциклістка не впоралась із керуванням, виїхала на зустрічну смугу та зіткнулась з автомобілем Mercedes-Benz. Фото: Варта 1.

"Залізний кінь" теж зазнав пошкоджень. Фото: Варта 1."Залізний кінь" теж зазнав пошкоджень. Фото: Варта 1.

Встановлено, що водійка мотоцикла Musstang, 49-річна мешканка Жовкви, перебуваючи у нетверезому стані, не впоралась із керуванням, виїхала на зустрічну смугу та зіткнулась з автомобілем Mercedes-Benz, за кермом якого перебував 45-річний мешканець Жовківського району.

На правопорушницю склали три адмінпротоколи: за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних; за відсутність водійського посвідчення та керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Нагадаємо, у селі на Львівщині відбійник проштрикнув автомобіль наскрізь, розрубавши водія навпіл. Кривава аварія сталася на трасі М-06 2 червня..

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах