У Львові посилять контроль за дотриманням карантину

У Львові посилять контроль за дотриманням карантину. Фото: Національна поліція

У Львові посилять контроль за дотриманням карантину. Фото: Національна поліція

Події
06 червня 2020 11:06

Сьогодні, 6 червня, з 9:00 моніторингові групи почали влаштовувати карантинні рейди у Львові, таким чином посиливши контроль за дотриманням карантинних обмежень. Перевірятимуть заклади харчування та громадський транспорт.

«Фіксуємо порушення – закриваємо такий магазин, ТРЦ, ринок, чи літній майданчик», – повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Зі слів заступниці міського голови Галини Слічної, також перевірятимуть, чи запаковані належним чином продукти харчування, окрім овочів та фруктів.

«Ми розуміємо, що показники інцидентності є достатньо високими, тому жодної мови про послаблення карантину не може бути. Ми мусимо посилено контролювати все те, що вже працює», — сказала очільниця міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові  Галина Слічна.

До складу моніторингових груп ввійдуть працівники рай адміністрацій, працівники Держпродспоживслужби та правоохоронних органів. Розмір штрафу для порушників — від 17 до 34 тис. грн.

Нагадаємо, карантин на Львівщині знову продовжили, щонайменше до 12 червня, але його обіцяють послабити, як тільки показник інцидентності становитиме менше 12.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах