35 років рятувала людей: у львівській лікарні померла медсестра з підозрою на COVID-19

У львівській лікарні померла медсестра з підозрою на COVID-19. Фото: m.almogaz.com (умовне)

У львівській лікарні померла медсестра з підозрою на COVID-19. Фото: m.almogaz.com (умовне)

Події
07 червня 2020 11:01

Напередодні, 6 червня, у львівській обласній інфекційній лікарні померла 55-річна медсестра з Городоцького району, яка працювала в Львівській обласній клінічній лікарні. На результати її тесту ще чекають.

Як повідомив заступник директора Львівської обласної інфекційної лікарні Ігор Берник, медичну сестру 5 червня госпіталізували до реанімацїі в критичному для життя стані, згодом її підключили до апарату штучної вентиляції легень.

Про смерть медсестри також повідомили в пресслужбі Львівської обласної клінічної лікарні, в якій і працювала жінка.

«Сьогодні у обласній інфекційній лікарні померла медична сестра відділення судинної хірургії Львівської обласної клінічноі лікарні - Галина Юзич. Їй було 55, з них майже 35 віддала праці в обласній лікарні. Жінка лікувалася у Комарнівській міській лікарні, мала важкі супутні захворювання, вчора у вкрай важкому стані була доставлена в інфекційну клініку. На сьогоднішній день немає результату ПЛР дослідження», - йдеться в повідомленні.

До слова, 6 червня в львівській інфекційній лікарні з підтвердженим діагнозом COVID-19 померло ще двоє людей -  69-річний чоловік та 86-річна жінка. Також 6 червня стало відомо про смерть 87-річного професора «Львівської політехніки», в якого також наразі є підозра на коронавірус.

Нагадаємо, станом на ранок 7 червня в Україні підтверджено 26 999 випадків коронавірусу, з них 485 - протягом останньої доби.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах