Напрацювались: у Львові закрили магазин-кафе через порушення карантину

У Львові закрили магазин-кафе через порушення карантину. Фото: ЛМР (умовне)

У Львові закрили магазин-кафе через порушення карантину. Фото: ЛМР (умовне)

Події
09 червня 2020 12:11

У третій день карантинних рейдів, 8 червня, у Львові виявили значні порушення карантину в супермаркетах та інших закладах. Одне кафе тимчасово закрили.

Як повідомила заступниця міського голови Львова Галина Слічна, загалом моніторингові групи обстежили 340 об`єктів, надали 23 попередження, склали 4 протоколи та закрили один заклад.

Відтак, через порушення карантину рекомендували закрити магазин-кафе «Весела бочка», що на 7-му Скнилівському провулку. Тут відвідувачі перебували без маски, столики встановлені на дворі без дозволу на літній майданчик, ліцензія на продаж алкогольних напоїв протермінована. Крім того,  відповідно до КВЕД, це не є закладом громадського харчування, однак в закладі було меню та готові харчові продукти. Протокол склали на продавця магазину.

Також порушення зафіксували в двох супермаркетах міста: у «Рукавичці» на вулиці Городоцькій, 76 та в «Близенько», що на вулиці Міхновських, 23. В першому магазині не проводили заміри температури, а продавці були без масок. Протокол склали на директора магазину. У «Близенько» не було працівника, який би вимірював температуру у відвідувачів магазину. Протокол склали на адміністратора магазину.

Порушення зафіксували й в закладі на вулиці Литвиненка — Героїв Крут, де був відсутній дезінфектор та рукавички у продавця, а продукти були не накриті.

Крім того, моніторингова група скерувала в поліцію заяву щодо діяльності фітнес-клубу на площі Старий ринок, 8, який працював попри заборону.

Також перевірки провели в міському транспорті. Загалом перевірили 64 одиниці транспорту: 22 трамваї, 16 тролейбусів, 26 автобусів. Зафіксували 41 пасажира та 1 водія без маски.

Нагадаємо,  7 червня через порушення карантину у Львові закрили кіоск з хот-догами, а 6 червня закрили два заклади – сувенірний магазин та МАФ, де продавали шаурму.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах