Напрацювались: через порушення карантину у Львові закрили кіоск з хот-догами

Через порушення карантину у Львові закрили кіоск з хот-догами. Фото: ЛМР (умовне)

Через порушення карантину у Львові закрили кіоск з хот-догами. Фото: ЛМР (умовне)

Події
08 червня 2020 10:53

У другий день карантинних рейдів, 7 червня, у Львові виявили порушення карантину в кіоску з хот-догами. Його тимчасово закрили.

Як повідомили в пресслужбі Львівської міськради, продавець фаст-фуду торгував без засобів індивідуального захисту – маски і рукавичок.

Йдеться про кіоск з продажу хот-догів на вулиці Грінченка, 2−4 у Львові. У закладі також був відсутній антисептик. Кіоск закрили, на місці учасники моніторингової групи склали протокол.

Усього впродовж дня моніторингові групи мерії перевірили 366 об'єктів (магазинів та закладів харчування), 28 із них винесли попередження, а один вирішили закрити через суттєве порушення.

Також перевірки провели у міському транспорті. Загалом перевірили 68 одиниць транспорту: 18 трамваїв, 14 тролейбусів, 36 автобусів. Тут виявили 34 пасажира та 2 водіїв без масок.

Додамо, раніше, 6 червня, через порушення карантину у Львові закрили два заклади – сувенірний магазин та МАФ, де продавали шаурму.

Нагадаємо, карантинні рейди влаштовуватимуть й в наступні дні. До складу моніторингових груп ввійшли працівники райадміністрацій, працівники Держпродспоживслужби та правоохоронних органів. Розмір штрафу для порушників — від 17 до 34 тис. грн.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах