Не шукай банкомат: «ПриватБанк» дозволив знімати готівку через каси магазинів і кав'ярень

«ПриватБанк» дозволив знімати готівку з карток через каси магазинів і кафе. Фото: pexels.com

«ПриватБанк» дозволив знімати готівку з карток через каси магазинів і кафе. Фото: pexels.com

Події
09 червня 2020 15:21

Державний «ПриватБанк» запустив в Україні новий сервіс, який дозволяє отримати готівку під час оплати покупок банківською карткою на касі супермаркетів й інших торгових закладів.

Як повідомили у пресслужбі банку, скористатися послугою «Готівка на касі» можуть власники будь-якої картки «ПриватБанку», за винятком кредитних карток, а також власники карток інших банків, якщо їхні банки дали дозвіл на використання послуги. Раніше ця послуга була доступною лише в касах деяких АЗС.

Для того, щоб отримати готівку на касі торгової точки, покупцеві необхідно тільки оплатити товар або послугу банківською карткою і повідомити касиру про бажання зняти готівку. Максимальна сума видачі готівки на одну транзакцію становить 500 гривень, незалежно від вартості покупки. Мінімальна сума – не має обмежень. Підтвердити операцію на касі можна з введенням PIN-коду банківської картки.

Наразі отримати готівку з картки ПриватБанку можна у POS-терміналах 65 тис. українських торгових точок, які підключили до сервісу «Готівка на касі». Надалі новий сервіс охоплюватиме ширшу партнерську мережу, «щоб послуга була максимально відкритою і доступною для держателів карток різних банків у всіх торгових точках України».

Нагадаємо, 4 червня в найбільшого національно банку «ПриватБанк» виникли технічні неполадки  - користувачі не можуть зайти в додаток «Приват24»

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах