Посварились на п’яну голову: в центрі Львова сталась різанина між трьома чоловіками

В центрі Львова сталась різанина між трьома чоловіками. Фото: i.dailymail.co.uk (умовне)

В центрі Львова сталась різанина між трьома чоловіками. Фото: i.dailymail.co.uk (умовне)

Події
09 червня 2020 17:35

Напередодні, 8 червня, на вулиці Сербській у Львові сталась бійка між трьома чоловіками. Зі слів очевидців, вони розмахували ножами.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції у Львівській області, всі учасники конфлікту отримав тілесні ушкодження, та двоє втекли з місця інциденту.

Один чоловік, який отримав поранення в бедро, лежав на землі. Патрульний Хамардюк затиснув йому джгутом ногу та зупинив кровотечу.

Правоохоронці надають допомогу. Фото поліції.Правоохоронці надають допомогу. Фото поліції.

Тим часом інші патрульні наздоганяли інших учасників конфлікту. Ще одного чоловіка з незначним пораненням правої ноги розшукали на вулиці Братів Рогатинців. Ним виявився 35-річний мешканець Жовківського району, чоловік відмовився від госпіталізації.

Третього наздогнали на вулиці Староєврейській, чоловік прямував в бік вулиці Підвальної і мав ознаки сильного алкогольного сп'яніння. У 47-річного львів'янина було проникаюче поранення попереку, він втрачав кров. Велопатрульний Юрій Садига зафіксував чоловіка і затиснув рану, таким чином зупинивши кровотечу. Медики госпіталізували потерпілого.

Правоохоронці надають допомогу. Фото поліції.Правоохоронці надають допомогу. Фото поліції.

Обставини конфлікту з'ясовують слідчі.

За інформацією Zaxid.net, всі учасники конфлікту відмовилися від будь-яких пояснень. Ніхто із них до поліції із заявою не звертався, а після надання допомоги чоловіки покинули медзаклад.

Нагадаємо, 9 червня на вулиці Гната Хоткевича, що в Сихівському районі Львова, очевидці почули постріли. Тим часом правоохоронці в дворі затримали двох злочинців.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах