Йди пішки: у Львові перекриють дорогу до вокзалу

У Львові розпочнуть реконструювати дорогу до залізничного вокзалу. Фото: Ukrainian Urban Awards

У Львові розпочнуть реконструювати дорогу до залізничного вокзалу. Фото: Ukrainian Urban Awards

Події
14 червня 2020 13:47

З понеділка, 15 червня, на вулиці Чернівецькій, що веде до Головного залізничного вокзалу Львова, розпочнуть роботи з реконструкції. На час ремонт перекриватимуть рух.

Як повідомив ZAXID.NET заступник директора департаменту ЖКГ Львівської міської ради Андрій Білий, підрядна компанія підтвердила готовність розпочати роботи на Чернівецькій з понеділка. Спочатку на вулиці триватимуть підготовчі роботи, а до кінця тижня вулицю почнуть перекривати на реконструкцію. Тимчасову схему об’їзду вулиці Чернівецької незабаром оприлюднить мерія.

Вулиця Чернівецька після реконструкції. Візуалізація: Андрій БілийВулиця Чернівецька після реконструкції. Візуалізація: Андрій Білий

«Вулицю будуть перекривати частинами, щоб забезпечити курсування громадського транспорту, автомобілів «Укрпошти» та інших. Тобто спочатку перекриють одну смугу, потім другу», – уточнив Андрій Білий.

Окрім цього, на вулиці Чернівецькій зріжуть 200 дерев, серед яких пошкоджені липи, що ростуть біля трамвайної колії. Замість них вздовж вулиці висадять нові дерева та кущі.

Нагадаємо, у Львові показали, як виглядає площа Двірцева після реконструкції.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах