Їдемо у Трускавець: скільки коштують "Нафтуся", "Марія", "Софія" і "Броніслава"

Їдемо у Трускавець: скільки коштують "Нафтуся", "Марія", "Софія" і "Броніслава". Фото VG Львів.

Їдемо у Трускавець: скільки коштують "Нафтуся", "Марія", "Софія" і "Броніслава". Фото VG Львів.

Події
15 червня 2020 16:01

У курортному місті Трускавець, що на Львівщині, мінеральні води у бюветі стали платними. Безкоштовно попити «Нафтусі», «Софії», «Марії», або «Броніслави» вже не вдасться.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Плату за воду у трускавецькому бюветі ввели з 8 червня. Зазначимо, що до того бювет більше двох місяців не працював. Спершу через карантин, потім через ремонт площі перед ним. Нині головний вхід до бювету й далі зачинений. Але попити водички можна, відвідавши так звану «питтєву галерею». Вона розташована біля одного з бічних входів (з боку «грибків»). Це маленьке приміщення з чотирма кранами і кабінкою касирки, яка бере гроші і включає воду після оплати.

«Нафтуся», «Софія», «Марія» і «Броніслава» у Трускавці коштують однаково.

Їдемо у Трускавець: скільки коштують "Нафтуся", "Марія", "Софія" і "Броніслава". Фото: VG Львів.Їдемо у Трускавець: скільки коштують "Нафтуся", "Марія", "Софія" і "Броніслава". Фото: VG Львів.

Якої температури подається мінеральна вода невідомо. Але розподілу на «теплу» і «холодну», як було раніше, немає. За відчуттями, уся вода у «питтєвій галереї» холодна. Розрахуватися карткою можливості немає, тож із собою завжди необхідно мати готівку. 

Зазначимо, що працює «питтєва галерея» за тим же розкладом, що раніше працював бювет  у Трускавці: з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00, з 17:00 до 20:00.

Додамо, що бальнеологічний курорт на Львівщині – місце не лише для тих, кому за станом здоров’я треба «попити водички» і «зробити аплікації з озокериту». Приїхавши у Трускавець лише на вікенд, ви встигнете піднятися до найвищої в Україні статуї Ісуса Христа, спуститися в повстанську криївку, відвідати шоу дельфінів, зробити селфі з оленем, надихатися чистим карпатським повітрям і ще багато чого... 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах