Проклятий день: коли у Львові найчастіше трапляються аварії

Проклятий день: коли у Львові найчастіше трапляються аварії. Фото: Варта 1.

Проклятий день: коли у Львові найчастіше трапляються аварії. Фото: Варта 1.

Події
21 червня 2020 14:40

Патрульні проаналізували і розповіли, в який день тижня у Львові та області найчастіше трапляються аварії. За їхніми даними, за п’ять місяців 2020 року на території Львівщини зареєстрували 3768 ДТП, в яких травмувалися 794 особи, а 99 загинуло. Це на 10% менше, ніж було за аналогічний період минулого року. Зменшенню кількості аварій на дорогах посприяв карантин.

За словами правоохоронців, найбільше ДТП стається у п‘ятницю в період із 18:00 до 19:00. Найменше — у вівторок і суботу.

Проклятий день: коли у Львові найчастіше трапляються аварії. Фото: Варта 1.Проклятий день: коли у Львові найчастіше трапляються аварії. Фото: Варта 1.

Головними причинами дорожньо-транспортних пригод на дорогах Львівської області патрульні називають: порушення правил маневрування (1548 автопригод); не дотримання дистанції (1069); перевищення безпечної швидкості (1082) та керування в нетверезому стані (261 аварія).

Додамо, що протягом січня-травня нинішнього року 14 львів’ян і мешканців області постраждали через перехід дороги у недозволеному місці.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах