Нові дані: поліція розслідує зникнення 14-річних дівчаток у Львові як умисне вбивство

Поліція розслідує зникнення 14-річних дівчаток у Львові як умисне вбивство. Фото: поліція Львівщини.

Поліція розслідує зникнення 14-річних дівчаток у Львові як умисне вбивство. Фото: поліція Львівщини.

Події
15 червня 2020 11:18

Правоохоронці і небайдужі містяни не припиняють пошуків 13-річної та 14-річної дівчаток, які зникли у Львові близько опівночі. За фактом відкрито кримінальне провадження за п.1, 2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «безвісно зниклі».

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області, опублікувавши нові фото зниклих школярок.

Повідомлення про безвісно зниклих львів’янок – Вікторії Савки віком 14 років та 13-річної Ірини Лукової надійшло у поліцію 15 червня близько опівночі. Фото: поліція Львівщини.Повідомлення про безвісно зниклих львів’янок – Вікторії Савки віком 14 років та 13-річної Ірини Лукової надійшло у поліцію 15 червня близько опівночі. Фото: поліція Львівщини.

«Повідомлення про безвісно зниклих львів’янок – Вікторії Савки віком 14 років та 13-річної Ірини Лукової надійшло у поліцію сьогодні, 15 червня, близько опівночі», – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Востаннє дівчаток бачили опівночі. Фото: поліція Львівщини.Востаннє дівчаток бачили опівночі. Фото: поліція Львівщини.

У Львові зникли двоє неповнолітніх дівчат. Фото: Варта 1.У Львові зникли двоє неповнолітніх дівчат. Фото: Варта 1.

За словами депутата Львівської міськради Ігоря Зінкевича, увечері родичі з Рясне-2 посадили дівчат в таксі, яке мало доставити їх додому. Водія таксі вже знайшли і допитали. Він розповів, що висадив дітей у Львові на вулиці Шевченка, 358 (біля «Сільпо»). З тих пір їх не бачили. Телефони подружок нині вимкнені.

Близько 18:00 15 червня стало відомо, що дівчат знайшли

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах