Де були: зниклих у Львові опівночі 14-річних дівчаток знайшли

Де були: зниклих у Львові опівночі 14-річних дівчаток знайшли.

Де були: зниклих у Львові опівночі 14-річних дівчаток знайшли.

Події
15 червня 2020 18:10

Зниклих у Львові у ніч проти 15 червня двох 14-річних дівчаток знайшли. Вікторія Савка та Ірина Лукова зникли опівночі. Востаннє їх бачив таксист, який підвіз дітей до супермаркету. 

Про це повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич. 

"На 17:55 на дачах в Брюховичах дівчат знайдено поліцією, зараз мають бесіду з керівником Шевченківського району і поліцейськими, які їх виявили. Всім дякуємо за допомогу", – розповів Зінкевич. 

Де були: зниклих у Львові опівночі 14-річних дівчаток знайшли.Де були: зниклих у Львові опівночі 14-річних дівчаток знайшли.

"Дівчат, здорових та неушкоджених, співробітники Шевченківського відділу поліції невдовзі повернуть додому – зараз з ними працюють психологи", – розповіли у відділі комунікації поліції Львівщини.

За словами поліцейських, нині з подругами працює психолог.

Дівчаток знайшли на дачах у Брюховичах. Фото: Варта 1.Дівчаток знайшли на дачах у Брюховичах. Фото: Варта 1.

Нагадаємо, повідомлення про безвісти зниклих львів’янок – Вікторії Савки віком 14 років та 13-річної Ірини Лукової надійшло у поліцію сьогодні, 15 червня. Увечері 14 червня родичі з Рясне 2 посадили дівчат в таксі, але додому вони так і не доїхали.  Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за п.1, 2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «безвісно зниклі». 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах