Остання риболовля: 33-річного львів'янина вбило електрострумом

Остання риболовля: львів’янина вбило електрострумом. Фото kg.ua (умовне).

Остання риболовля: львів’янина вбило електрострумом. Фото kg.ua (умовне).

Події
15 червня 2020 12:08

На озері біля Львова, внаслідок удару електричним струмом, загинув молодий рибалка. Трагедія сталася у неділю, 14 червня. Медики, які прибули на місце виклику, на жаль, вже нічим не змогли допомогти нещасному.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини, близько 21.30 надійшло повідомлення про те, що на озері неподалік села Прилбичі під час риболовлі, ймовірно, загинув чоловік. 

«На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, співробітники інших служб та підрозділів територіального підрозділу поліції, а також медики та рятувальники. На озері правоохоронці виявили гумовий човен – рибалки у човні не було», – йдеться у повідомленні.

Вбило електрострумом: на озері біля Львова загинув рибалка. Фото: поліція Львівщини.Вбило електрострумом: на озері біля Львова загинув рибалка. Фото: поліція Львівщини.

Трагедія сталася у неділю, 14 червня. Фото: поліція Львівщини.Трагедія сталася у неділю, 14 червня. Фото: поліція Львівщини.

Труп чоловіка виявили в озері. На ньому були помітні ушкодження, отримані, ймовірно, внаслідок ураження електричним струмом.

За попередньою інформацією, львів'янин рибалив і загинув від удару струмом під час глушіння риби. Такий спосіб риболовлі є варварським і заборонений в Україні.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з приміткою «нещасний випадок». Тіло загиблого скерована на судово-медичну експертизу, правоохоронці встановлюють обставини загибелі чоловіка.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах