Стрілянина в районі Наукової: що відомо і кого затримали

Стрілянина в районі Наукової: що відомо і кого затримали. Фото Твоє місто (умовне).

Стрілянина в районі Наукової: що відомо і кого затримали. Фото Твоє місто (умовне).

Події
15 червня 2020 12:28

У ніч на понеділок, 15 червня, у Львові сталася стрілянина. В районі вулиці Наукової, близько першої ночі, чоловік у спортивному одязі здійснив два постріли у бік перехожого. Інформацію про стрілянину львівські правоохоронці отримали з вулиці Пулюя.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

«Заявник повідомив, що чоловік у спортивному одязі направляв в його сторону зброю по вул. Пулюя, 12 та здійснив два постріли. Обслідуючи прилеглу територію виявили схожу за описом особу, в якої під час поверхневої перевірки виявили предмет схожий на зброю», – розповіли патрульні.

Стрілянина в районі Наукової: що відомо і кого затримали. Фото: Патрульна поліція Львівщини.Стрілянина в районі Наукової: що відомо і кого затримали. Фото: Патрульна поліція Львівщини.

Як з’ясувалося, стріляв 32-річний львів’янин, мешканець цієї ж вулиці. Таким чином він відлякував злодіїв, які, на його думку, хотіли викрасти колеса з його автомобіля Mercedes ML. До слова, у затриманого подібне виникає вже не вперше. Схожа ситуація з використанням зброї була в лютому.

У присутності понятих правоохоронці вилучили у чоловіка гільзи та травматичний пістолет Форт 17Р. Дозвіл на зброю у чоловіка є. За хуліганство із застосуванням зброї йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, Галицький районний суд Львова визнав винним у хуліганстві 23-річного Богдана, який влаштував стрілянину у ТРЦ Forum Lviv. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах